OM os i Vadum Anlæg

Hvem er vi?

Claus Ørsted startede Vadum Anlæg i 2013.

I starten var det kun Claus, men det blev hurtigt til et familie foretagende, dog med hjælp fra timelønnede.

I 2016 blev der ansat en medarbejder på fuld tid, da firmaet voksede stødt. Vi opkøbte et firma, der tog sig af vicevært arbejde, og bredte os ind på dette felt. Dette gør vi nu for både firmaer og private.

Vi har ca. 5 ansat hvor den ene er struktør-elev og vi råder nu over 10 forskellige maskiner.

Årets gang

I dag laver vi vicevært arbejde året rundt, og haverne klarer vi i sommermånederne.

Vores vision med Vadum Anlæg er at få flere faste kunder, der har brug for vores hjælp året rundt eller til haven i sommerperioden. Men om vinteren har vi også en del snerydning i både Aalborg og Jammerbugt kommuner.

Samarbejde

Vi har desuden indgået samarbejde med Ældre Sagen i Aalborg efter Aalborg Kommune har valgt at skære i have service til deres ældre beboere.

Vi kan altid lide at støtte en god sag og Claus er også medlem af Lions Club Vadum, hvor vi støtter forskellige tiltag, både i lokalsamfundet og ude i verden.

Det vi kan

Vi er specielt glade for at anlægge haver, og har stor erfaring inden for dette område. Haven betyder meget for os, så hvad enten du skal have plads til springvandet eller en græsplæne til at spille rundbold, kan vi hjælpe med dette. At lægge fliser er også et spændende område, da vi kan imødegå, de fleste ideer som du kunne have.
Især nybyggede boliger har vi arbejdet med, her kan der være en del traktose, hvor tunge maskiner har kørt jorden hård, så vandet ikke kan trække igennem. Det har vi maskiner der kan løsne og derved får du en veldrænet jord. Som ikke laver søer i din græsplæne.

Nye ideer

I 2018 åbnede vi webshoppen www.stenbukkegaarden.dk da det er her vi bor. Her kan man købe alt til haven og udearealer. Her kan man se hvem vi samarbejder med og hvad man kan bestille, ved at skrive en mail til os. Desuden har vi her på gården også www.planetand.dk der har julepynt og mange andre sjove ting. I juletiden åbner vi op for juletræs salg og har en lille butik med julepynten fra Planet and… og loppesalg.

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os. Vi svarer gerne på dine spørgsmål eller giver et uforpligtende tilbud.

Medarbejdere

claus

Claus Ørsted

Indehaver

Indehaver af Vadum Anlæg. Det er altid her I kan få en god snak om jeres projekt.

claus@vadumanlaeg.dk

logo farve rettet rotor - Kopi

Kasper Andreasen

Struktør-elev

Kasper er vores første elev. En elev der kan lære de garvede folk noget, er altid værd at have!

lars

Lars Svane

Kontormedarbejder

Lars er for det meste på kontoret, men ses også ind imellem ude i marken. Han er kun ved os på halv tid, da han studerer ved siden af.

lars@vadumanlaeg.dk

logo farve rettet rotor - Kopi

Kristoffer Sørensen

Ufaglært

Kristoffer er ufaglært hos os, men er en fighter. Derfor er vi glade for at have ham på vores team. Han er ligesom Claus glad for at detaljerne er helt korrekte.

logo farve rettet rotor - Kopi

Mikkel W Petersen

Tømrer

Mikkel er ufaglært hos os. Men kæmper på med næb og kløer. Han er næsten uddannet tømrer og det er noget vi også kan bruge hos os.