Om Vadum Anlæg

Hvem er vi, og hvorfor burde du vælge os? 

Vadum Anlæg
– entreprenørarbejde siden 2013

Jeg (Claus Ørsted) startede Vadum Anlæg i 2013, hvor vi havde små opgaver rundt om i det nordjyske.

I min fars familie har vi i de sidste 2 generationer arbejdet med have og anlægs arbejde. Min Farfar var anlægsgartner med egen forretning. Det samme havde min far lige her i nabolaget, nemlig Biersted Planteskole.

Derfor var det også nærliggende at det var det jeg skulle. Jeg har altid arbejdet med haver og nyder at få et godt resultat hos mine kunder, ligesom min far gjorde.

Jeg har haft firmaet i en del år nu og vi udfører store som små opgaver, indenfor have anlæg og entreprenør arbejde. Næsten intet projekt er for stort til Vadum Anlæg.

I starten var det kun mig, men det blev hurtigt til et familie foretagende, med hjælp fra timelønnede.

I 2016 blev der ansat en medarbejder på fuld tid, da firmaet voksede. Vi opkøbte et firma, der tog sig af vicevært opgaver, så nu udfører vi mange forskellige viseværtopgaver for både virksomheder og private.

Vi er har i gennemsnit 5 på lønningslisten og vi råder nu over en større maskinpark til udførelse af forskellige entreprenør opgaver.

Årets gang

I dag laver vi vicevært- og entreprenør arbejde året rundt.
I de lune måneder udfører vi havearbejde som eks. anglægsarbejde, klipper hæk, slår græs, beskærer træer, bygger havehegn, sår græs eller ligger rulle græs, gruber jord og meget meget mere.

I vinterhalvåret er har vi en del snerydning i både Aalborg og Jammerbugt kommuner.

Min vision med Vadum Anlæg er at få flere faste kunder, der har brug for vores hjælp året rundt.

Samarbejde

Vi har indgået et samarbejde med Ældre Sagen i Aalborg Kommune, så vi hjælper kommunens ældre beboere med have service.

Jeg kan altid godt lide at støtte en god sag.

Så derfor er jeg medlem af Lions Club Vadum, hvor vi støtter forskellige tiltag, både i lokalsamfundet og ude i verden.

Claus Ørsted

Det kan Vadum Anlæg

At lægge fliser er også et spændende område, da vi kan imødegå, de fleste ideer som du kunne have.

Vi er specielt gode til at anlægge haver, og har stor erfaring inden for det. Haven betyder meget for os, så hvad enten du skal have plads til springvandet eller en græsplæne til at spille rundbold, kan vi hjælpe med dette. 

Især nybyggede boliger har vi arbejdet med, her kan der være en del traktose, hvor tunge maskiner har kørt jorden hård, så vandet ikke kan trække igennem. Det har vi maskiner der kan løsne og derved får du en veldrænet jord. Som ikke laver søer i din græsplæne.

Claus er indehaver af Vadum Anlæg og har altid haft jord under neglene.

Claus Ørsted

Indehaver

Indehaver af Vadum Anlæg. Det er altid her I kan få en god snak om jeres projekt. Claus kører rundt til de arbejdende folk med jord, grus og sand, når der er behov for dette. Men giv ham et kald, så kan i snakke om lige præcis jeres projekt.

claus@vadumanlaeg.dk

Lars sidder oftest på kontoret og bidrager altid med den gode energi hos Vadum Anlæg

Lars Svane

Kontormedarbejder

Lars er på kontoret hver mandag, hvor han holder styr på de små ting. Her har han også gang i webshoppen Planet and… Han er kun ved os i få timer om ugen, da han studerer ved siden af.

lars@vadumanlaeg.dk

Marc Underlin

Marc Underlin

1. mand

Marc har i en årrække haft sin egen virksomhed og har haft god succes med dette. Han havde et ønske om at arbejde sammen med andre, derfor er han hos os. Marc giver tilbud og er eminent til at lægge fliser samt andre kreative opgaver.

mail@marcu.dk

 

Carina Nielsen

Carina Nielsen

Arbejdskvinde

Carina er uden lige, hun går på opgaven som om hun aldrig har lavet andet. Carina er god til at lægge fliser, men du ser hende også sætte hegn op. Hvor hun går meget op i de små detaljer!

Dan Svenningsen

Arbejdsmand

Dan er ufaglært, men elsker at arbejde med belægning. Han er hårdt arbejdende med et smil på læben. God til en joke når tiden er til det.

Alexander Andersen

Alexander Andersen

Arbejdsmand

Alexander har tidligere været i den danske flåde og havde brug for at prøve andre ting. Han er dygtig og hårdtarbejdende. Siger ikke nej til lidt sjov og ballade.

Nick Møller

Nick Møller

Arbejdsmand

Nick har tidligere arbejdet med kvæg, men synes tiden var inde til at prøve noget nyt. Så nu har han skiftet køer og hø ud med fliser og sand.

Rasmus Nielsen

Rasmus Nielsen

Brolægger

Rasmus er det nyeste skud på stammen. Han er kanon dygtig til sit arbejde og arbejder hårdt hver dag. Han er professionel og ser efter de små ting i sit arbejde, for at sikre at kunden får det bedste resultat.

Vi kan kontaktes på følgende: 

Vester Halne vej 108, 9430 Vaum

CVR: 34943311

Skal vi gøre dine anlægs drømme til virkelighed?

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dine drømme og ønsker, og om hvordan vi kan hjælpe dig.