Alt i belægning

Skal vi lægge din nye terrasse, svalegang eller indkørsel?

Professionel entreprenør med kunden i højsædet

Står du og mangler en professionel entreprenør til at lægge fliser på din terrasse, i din indkørsel eller noget tredje? Så er du landet det rette sted. 

Hos Vadum Anlæg laver vi alt indenfor belægning, uanset karakteren og omfanget af dit projekt. Al flisearbejde kan laves både praktisk og smukt, og vi har de nødvendige maskiner og materialer til alle typer belægning.

Vores kunders tilfredshed er en stor prioritet og motivationsfaktor for os, for vi vil naturligvis gerne have, at I vælger os igen til fremtidige opgaver. Derfor vægter vi troværdighed og lydhørhed meget højt, og vi altid lytter til jeres idéer og behov samt sørger for omhyggelig vejledning og rådgivning. I samarbejde med hver enkelt kunde fastlægger vi placeringen af belægningen og vælger de fliser, der opfylder jeres ønsker.

Vi har adresse i den nordjyske by Vadum og tager gerne ud og varetager flisearbejde hos jer i Brønderslev, Nørresundby, Aalborg samt det øvrige Nordjylland.

Hvilke ydelser tilbyder vi?

Vores kompetente folk kan varetage alle typer af belægning, og derfor er vi det helt rigtige firma at kontakte, hvis du ønsker et professionelt og langtidsholdbart resultat af høj kvalitet. Vi tilbyder:

  • Anlæg af terrasse
  • Anlæg af indkørsel
  • Rengøring af fliser
  • Fliseanlæg efter dine behov

Vi sætter en stor ære i, at resultatet står stabilt og skarpt, når vi pakker sammen igen, og vi ved, hvordan arbejdet udføres korrekt, så I til sidst står med en flot og gennemført belægning. I behøver derfor ikke at fokusere på andet end det, der er vigtigt for jer. 

Tag et kig i vores galleri for at se billeder af vores arbejde. Her kan I også søge inspiration til jeres projekt.

Belægning af speciel karakter? Vi tænker ud af boksen

Det er kun jeres fantasi, der sætter grænser, når det gælder, hvilke opgaver vi skal løse. Vores kompetencer begrænser sig nemlig ikke blot til de mere almindelige belægningsprojekter, vi er også særdeles begejstrede for opgaver, der nødvendiggør, at vi tænker ud af boksen. Står I med et projekt, der kræver noget ud over det sædvanlige, er I mere end velkomne til at kontakte os med en beskrivelse af projektet og jeres ønsker til det. 

Alle jeres idéer bliver grundigt gennemgået, inden vi påbegynder arbejdet. I forbindelse med de indledende samtaler udarbejder vi en oversigtstegning, så I kan danne jer et visuelt overblik over projektets omfang samt et billede af det færdige resultat.

Kontakt os allerede i dag

Skal vi stå for belægning hjemme hos jer, eller ønsker I at drøfte forskellige løsninger til jeres projekt, så tøv ikke med at kontakte os på telefon eller mail. Vi står klar med en masse inspiration, gode råd og selvfølgelig et uforpligtende tilbud på en konkurrencedygtig pris. Jeres muligheder er mange, og jeres løsning venter lige her hos os. Vi ser frem til at høre fra jer.

Ydelser

Fliselægning eller terrasse

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon (+45) 22 58 42 42 eller send en e-mail til [email protected]

I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.