Kloakservice

Skal du have lavet din kloak? Så kan vi også det!

Autoriseret kloakmester står klar til at hjælpe dig

Vi udfører alt indenfor kloakarbejde

Skal du have udført kloakarbejde, har du brug for et kvalitetsbevidst kloakfirma, der ved, hvordan et langtidsholdbart resultat opnås – og det gør vi!

Her hos Vadum Anlæg er vi autoriseret kloakmester, hvilket gør os i stand til at klare alle kloakopgaver, der hører med til anlæg og nybyggeri. Er du erhvervs- eller privatkunde i Aalborg, Nørresundby, Brønderslev eller det øvrige Nordjylland, varetager vi med glæde kloakarbejdet for dig.

Grundigt og professionelt kloakarbejde hver gang

Et godt og effektivt kloaksystem er ét, du ikke bemærker, når alt fungerer, som det skal. Er der derimod problemer, opdager du det med det samme. Vi ved, at det kan være anledning til stor irritation i hverdagen for dig og din familie, og derfor skal opgaven løses hurtigt og grundigt.

Hos Vadum Anlæg vægter vi professionalisme og effektivitet ekstremt højt, og vi går op i at sikre høj kvalitet og holdbare løsninger hver gang. Vi har mangeårig erfaring og ekspertise med en bred vifte af kloakopgaver, såsom:

  • Nye afløbsinstallationer
  • Udvidelse af kloaksystemet
  • Rensning af kloakanlæg
  • Kloakservice
  • TV-inspektion
  • Alle typer kloakarbejde ifm. anlæg og nybyggeri

Vores kompetente folk er altid opdateret på de gældende myndighedskrav, og de står klar med ekspertrådgivning om løsninger og materialer. Du kan derfor trygt lade vores kloakmester udføre din opgave.

Alsidig kloakmester med konkurrencedygtige priser

Som vores mange ydelser lader vide, er vi et kloakfirma, der favner bredt, og vi ved, at der kan være mange forskellige grunde til, hvorfor du får brug for en kloakmester. Nogle af dem kan være pga. separatkloakering, problemer med rotter eller forsikringsskader.

Uanset hvilke problemer, vi skal løse for dig, kan du være sikker på at arbejdet foregår til konkurrencedygtige priser.

Separatkloakering

Af klimamæssige årsager skal alle husejere i Danmark have udført separatkloakering. De stadigt stigende regnmængder skal ledes væk på en hensigtsmæssig måde, så vores ferske regn ikke blandes i vores spildevandssystem, oversvømmer kældre eller fører urenset spildevand ud i fjorden.

Ved separatkloakering ledes regnvandet ud, hvor det gavner naturen, imens spildevandet, der kommer fra huset, bliver gennemarbejdet i renseanlæggene.

Separatkloakering påbydes af kommunen, og vi varetager med glæde opgaven. Vi står for alle tegninger, papirer, godkendelser, udførsel samt rapportering til kommunen.

Kontakt os hvis du har udfordringer med kloakken

Er skaden sket i din kloak, er du er meget velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi beregner gerne et uforpligtende tilbud på en skarp pris.

Rottespærre

Har du opdaget de små, ubudne gæster i dit kloaksystem, er det en god idé at få en autoriseret kloakmester til at opsætte en rottespærrer. Vi klarer nemt opgaven for dig, hvorefter vi tilbyder en serviceaftale med eftersyn og test af rottespærreren 1 gang årligt, så du garanteres, at den virker.

Da der findes flere forskellige modeller på markedet, tager vi gerne en snak om, hvilken rottespærrer der passer bedst til dine behov.

Kontakt os hvis du har udfordringer med kloakken

Er skaden sket i din kloak, er du er meget velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi beregner gerne et uforpligtende tilbud på en skarp pris.

Forsikringsskader

Da skader på kloaksystemer kan forårsages af mange ting, kan det være fornuftigt at forsikre sig. Er du forsikret, tilbyder vi at besigtige kloakskaderne samt at sørge for det praktiske, såsom at kontakte dit forsikringsselskab og at få oprettet en skadesrapport. Vi står selvfølgelig også for reparationen. 

Kontakt os hvis du har udfordringer med kloakken

Er skaden sket i din kloak, er du er meget velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi beregner gerne et uforpligtende tilbud på en skarp pris.

Hvorfor skal du vælge os?

Vi er et jysk firma, der ligger lidt udenfor Vadum med benene godt plantet i den jyske muld.

Derfor går vi ind for, en aftale er en aftale. Når vi aftaler et møde med jer, kommer vi ud og ser på opgaven og tager en snak om hvad der skal laves, sammen med dig. 

Vi har ekspertisen til at rådføre dig om hvordan opgaven klares bedst og professionelt. 

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon (+45) 22 58 42 42 eller send en e-mail til [email protected]

I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.